torsdag 5 februari 2015

VARDAGSTRÄNING - Med sikte mot mål


Filosofin med vår träning inför loppen är ganska enkel. Det ska vara kul, avslappnande och kravlöst. Det är klart att det krävs lite mjölksyra och tuffa pass mellan varven för att få igång kroppen rejält, men även det kan vara både kul och avslappnande på sitt sätt. Vi sätter också stor vikt vid att kunna genomföra träningen tillsammans så långt det bara är möjligt i ekorrhjulet med tre barn och jobb. Att träna är en gemensam hobby och en viktig del av våra liv. Vi älskar också att vara ute i fin natur och traillöpning är den ultimata kombinationen av dessa två element: träning och natur. Det ska vara gott att leva, så en viktigt ingrediens i vår träning och i våra lopp är att njuta och att ta del av fina upplevelser längs vägen. Extra fint är att vi får göra det tillsammans som TeamK.

Våra kommande lopp är:

Dolomite extreme trail 53 km
Tierra Arctic Ultra 100 km















1 kommentar:

  1. Hej Ida! Tack för en inspirerande blogg, jag blir glad och får pirr i hela kroppen av att läsa och se på bilderna! Kan du skriva ett inlägg om hur ni kombinerar träningen med ekorrhjulet som du nämnde? Vi har samma problem och har prioriterat ner löpningen rejält sedan andra barnet föddes (tyvärr tyvärr, för man får ju så mycket glädje och energi av varje runda)! Nu i Nya Zeeland blev det många rundor i naturen på strand och uppför skogsstigar, men bara alldeles korta 5-10 km åt gången. Skulle gärna hinna med ett par tre timmar åt gången, men det känns alltid så jobbigt att ta sig den tiden då det är bort från familjen och vi inte ens kan springa tillsammans. Barnvakt har vi ju varken nu på vår resa eller i München... Och egentligen inte i Finland heller, för det finns ingen utom Tysklandsfarmor som vill/klarar av att ta hand om en baby och en trotsålderstjej samtidigt... :) Lång kommentar, men känns kul att skriva till nån som vet hur det är!

    SvaraRadera

2019 - Året då allt hände!

Jag är lite dålig på att blicka tillbaka. Allt för ofta är det full fart framåt som gäller. Denna höst jag har jag dock tvingat mej själv at...